Endring av fast eiendom

Endring av fast eiendom - Leikny Gammelmo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leikny Gammelmo
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Endring av fast eiendom.pdf
ISBN
6630687266739

BESKRIVELSE

Det følger av plan- og bygningsloven at tiltak etter § 20-1 bokstav m er søknadspliktige, og tillatelse kan gis etter pbl. § 20-2. Saksbehandler i kommunen er delegert vedtaksmyndighet i disse sakene, og etter matrikkelloven er det også kommunen som gjennomfører oppmålingsforretninger over de nye grensene. Boken er basert på forfatterens ph.d.-avhandling og handler om saksbehandlingen av søknader om endring av fast eiendom. Forfatteren har undersøkt hvordan norske kommuner utfører saksbehandlingen og setter dette i sammenheng med det formelle rammeverket.

Forsvarlig saks­behandling. Leikny Gammelmo; Les Boken.

Sakstypen "endring av fast eiendom" omfatter de søknadspliktige tiltakene i plan- og bygningsloven § 20-1 bokstav m, for eksempel opprettelse av ny grunneiendom. Overføringer av fast eiendom i grunnboken på bakgrunn av omorganiseringer som bygger på selskapsrettslige kontinuitetsbetraktninger, ... Dette følger av Justisdepartementets rundskriv G-06/2005.

RELATERTE BØKER