Grensejeger

Grensejeger - Bjarne Gundersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Gundersen
DIMENSJON
5,26 MB
FILNAVN
Grensejeger.pdf
ISBN
8340645191923

BESKRIVELSE

Anders Storm har en hemmelig militær fortid fra de amerikanske spesialstyrkene. Etter å ha nektet ordre ved å gjennomføre et høyrisikooppdrag for å redde to medsoldater i fangenskap ble han «discharged with honours». Det har gått 25 år siden han kom hjem til Norge og han har aldri fortalt sannheten om hva han gjorde eller opplevde i denne perioden av sitt liv. Han har opplevd krigens grusomheter og det har satt sine arr i ham, både kroppslig og psykisk. Ved hjelp av sin kone og sine sønner har han sakte vendt tilbake til et velfungerende og normalt liv. Men ved en feiltakelse blir hans sønn kidnappet og torturert av den russiske mafiaen i Oslo. Da våkner soldaten igjen. En ny krig starter. Bjarne Gundersen, f 1966 vokste opp i Oslo. Han jobber med rekruttering av ledere til det private næringsliv og innen offentlig. «Grensejeger» er hans debutroman.

Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål.

Hadde alle land (ihvertfall de med yttre grenser for schengen/eu) passet godt nok på grensene sine - så hadde vi ikke hatt den terrortrusselen vi har i dag - heller ikke andre kriminelle aktiviteter hadde vært så enkle som i dag. Foto: Grensejeger Tor Eivind Engelstad. Tekst: Øyvind Steen Jensen.

RELATERTE BØKER