I skyggen

I skyggen - Lars Bill Lundholm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Bill Lundholm
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
I skyggen.pdf
ISBN
7231584447590

BESKRIVELSE

Hun kommer fra en fin familie, har gått på de beste skolene og bor i det fasjonable strøket Östermalm i Stockholm. Cathrine Haldeman-Spegel er helt enkelt en typisk overklassepike. En dag blir hun funnet myrdet i sin leilighet, hugget i hjel med en jaktkniv. På baderomsspeilet har noen skrevet med rød leppestift: ludder. Hvem var egentlig Cathrine, og hva gjemmer seg bak Stockholms fine fasader? I skyggen er en spenningskrim av høy kvalitet fra mannen som skrev fjernsynssuksessen Skjærgårdsdoktoren. Boka om den svenske politietterforskeren Axel Hake er blitt en bestselger og en publikumsfavoritt.

Andersen. I de hede lande, der kan rigtignok solen brænde! Folk blive ganske mahognibrune, ja i de allerhedeste lande brændes de til negre, men det var nu kun til de hede lande, en lærd mand var kommet fra de kolde, der troede han nu at han kunne løbe om, ligesom derhjemme, jo det blev han snart vænnet fra. Noen liker skyggen best.

Hun forsøker å forstå hvorfor så mange fra hennes omgangskrets døde på grunn av overdoser, selvmord og trafikkulykker. «Skyggen» er en skulptur i bronse fra årene 1897-98 av den danske kunstneren Niels Hansen Jacobsen. Skulpturen viser en lav, krypende og snikende skikkelse som nesten går i ett med jorden, med menneskelige, men utviskede trekk.

RELATERTE BØKER