Kunnskapen om Kristus: Hvem er virkelig Jesus Kristus?

Kunnskapen om Kristus: Hvem er virkelig Jesus Kristus? - Goran Andreassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Goran Andreassen
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Kunnskapen om Kristus: Hvem er virkelig Jesus Kristus?.pdf
ISBN
3922290666181

BESKRIVELSE

Sp rsm l som hvem var egentlig Jesus Kristus har opptatt menneskene helt siden Jesu egen tid. F sp rsm l har vel v rt s debatert og diskutert som sp rsm let rundt Jesu Guddom. Selv ble jeg nyskjerrig p dette sp rsm let i en tid da den lokale menigheten jeg tilh rte var i en brytningstid, og debaterte disse sp rsm lene. Desverre har frykten for vrangl re og tradisjon st tt i veien for mange for sille sp rsm l, og granske skriftene om det virkelig er som vi har blitt l rt. Selv fikk jeg oppleve at flere ting jeg hadde blitt l rt til tro faktisk ikke stemte med skriften. Jeg oppfordrer deg til gj re som de i B r a. De tok imot ordet med all godvilje, og gransket daglig i skriftene om det var slik det ble fortalt dem.

Det er generelt akseptert at Jesus virkelig var en mann som vandret på jorden i Israel for nesten 2000 år siden. Hvem er Jesus Kristus? Jesus er vår Gud. Som det står i Bibelen: » For i ham bor hele guddommens fylde legemlig,» (Paulus´ brev til kolosserne, ...

Hvis vi vil vite hvem Gud er må vi gå til Guds sønn. Gud viser seg gjennom sin sønn som kjærlighet, tilgivelse og forsoning - og som det livet som reiser seg fra døden.

RELATERTE BØKER