Multi 1a, 2. utgave

Multi 1a, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Multi 1a, 2. utgave.pdf
ISBN
5996642638753

BESKRIVELSE

Bokmål Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene. Sidetallet er øket fra 96 til 144 sider, og stoffet er nå fordelt på to grunnbøker. På 1. trinn har vi lagt inn mer arbeid med - tallene opp til 10 - telling og tallforståelse opp til 20.- utvikling av faktakunnskap og enkle regnestrategier- addisjon og subtraksjon- aktiviteter utenfor elevbøkene. Disse er beskrevet i en fyldigere Lærerens bok.

utgave fra Bokklubber Bokmål Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene.

trinn har vi lagt inn mer arbeid med - tallene opp til 10 - telling og tallforståelse opp til 20. - utvikling av faktakunnskap og enkle regnestrategier Multi 1A, 3.utgave, Lærerens bok.

RELATERTE BØKER