Sur på Art Garfunkel og andre drømmer

Sur på Art Garfunkel og andre drømmer - Hilde Susan Jægtnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Susan Jægtnes
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Sur på Art Garfunkel og andre drømmer.pdf
ISBN
4122477557209

BESKRIVELSE

I diktet «The Cloths of Heaven» skriver William Butler Yeats at alt han har, som fattig poet, er drømmene sine. I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams. Lyriker (og romanforfatter) Hilde Susan Jægtnes er ikke like prippen på vegne av sine egne drømmer. Hun legger dem, akkurat som den gamle irske mesteren Yeats, for dine føtter, men her trenger du ikke trå like varsomt. Jægtnes' ambisjon er ikke først og fremst å bevege eller overskride med disse drømmene, men etterforske og etterspørre drømmenes rolle i livene våre: Hva er det de vil? Hvor sanne eller usanne er de? Bærer de på hemmeligheter? Og større sannheter?Sur på Art Garfunkel og andre drømmer er en oppfordring til alle oss andre om å gjøre drømmene våre til en livsstil og et hjelpemiddel. Skriv dem ned. Studer dem. Så blir det kanskje morsommere å leve. Og lettere å dø.

Sur på Art Garfunkel og andre drømmer. Boksingel.

Det er noen som lyver. Hilde Susan Jægtnes. Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet drømmer og drømmetydning. Pris: 68 kr.

RELATERTE BØKER