Det står til liv

Det står til liv - Ola Jonsmoen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Jonsmoen
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Det står til liv.pdf
ISBN
2374901100684

BESKRIVELSE

Sollia forlag kommer med en ny diktsamling, ti år etter den forrige, Kentaur, men helst hest, signert Ola Jonsmoen. Han fylte 85 år i sommer, og gjennom refleksjon i sin fjerde alder deler han erfaringer, observasjoner og livsvisdom gjennom bokas 62 dikt som fyller 92 sider i et hendig format.

Etter 3 uker med hosting og surkling i brystet, har jeg vel snart klart å utligne den perioden med mangelfull trening rundt påsketider. Det sies at det tar minst like lang tid å hente seg inn igjen som den tiden vi er nede for telling.. Det betydde at de nå hadde et håp og en tro på at Guds makt er sterkere enn dødens og mørkets makt.

Å få vite at hjertet til barnet har sluttet å slå, er forferdelig vondt. Mange foreldre opplever fysiske reaksjoner som skjelving, kvalme, brekninger, hjertebank og svimmelhet.

RELATERTE BØKER