Et nytt liv

Et nytt liv - Trine Angelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Et nytt liv.pdf
ISBN
4969249478964

BESKRIVELSE

Åse og Henning har flyttet inn hos foreldrene hans, og Alida tar ikke akkurat imot sin nye svigerdatter med åpne armer ? ? Nå, så han Thomas Monsen fra Kjerringøy e pleiefar din. Da e du kanskje i familie med ho Gurli også? spurte Alida. ? Ho Gurli, nei, lo Åse. ? Ho e jo datter tel ho Karine og han Marius. Det e da ikke nåkka slektsførhold der. ? Så da veit du ikke at han Thomas for i lag med ho Karine heller? Åse så på svigermoren. ? Jo, det har æ hørt om. Men det har da ikke nåkka med ho Gurli gjør. ? Kem som veit? I Christiania har Peter fått vite at den mystiske Elena har kommet tilbake til byen. Kan det være samme kvinne som hans Anna?

Flytte til en ny plass, få ny jobb og nye venner, er jo en mulighet. Trebarnsfar Steve (30) sa opp jobben han elsker i England, og satser alt på et nytt liv i Stavern. Det er bare ett problem.

Max liv 41,184 views. 3:49. I april/mai ble Nytt Liv Poduri startet i landsbyen Poduri nordøst i Romania.

RELATERTE BØKER