Ferdig prestert

Ferdig prestert - Maria Celine Lundeby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Celine Lundeby
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Ferdig prestert.pdf
ISBN
5602402382495

BESKRIVELSE

Jeg skal bare bli litt tynnere - og litt brunere, litt penere og litt flinkere. Så blir livet bra. Eller? Hvordan er det med deg? Er den jenta du møter blikket til i speilet trygg og selvsikker? Kanskje du ikke opplever det slik, men jeg lover deg: Gud mener at du er verdifull og god nok! «Du er god nok» er forfatterens budskap til unge jenter. I boken trekker hun fram hvilke stemmer det er lurt å lytte til, hvor du finner dem, og hva de faktisk sier. Bibeltekster, sangforslag og spørsmål til samtale gjør «Ferdig prestert» til en unik bruksbok.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788252004014 Ferdig prestert Sven Arne Lundeby, Maria Celine Lundeby (Heftet) Tips en venn 172 kr Antall . Kjøp.

Jesus gjør alt! Du trenger ikke å fylle opp «flink nok»-kvota. Nåden er radikal! Jesus har prestert ferdig for deg.

RELATERTE BØKER