Bronsegutter

Bronsegutter - Rolf Enger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Enger
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Bronsegutter.pdf
ISBN
4088602709556

BESKRIVELSE

"Mange vil sikkert si at guttene i boka mi ikke fortjener noen medalje i det hele tatt. Men jeg vil gjerne gi dem bronse."Miljøet i fortellingene hans er gjerne et arbeiderstrøk i en norsk småby, og han skildrer sine personer med sympati og humor, og ofte sår situasjonskomikk. Enger er både en folkelig og litterær forteller, som har funnet sin helt egen stil. I denne samlingen utvalgte noveller gir han oss noen uforglemmelige portretter av gutter og unge menn som ofte ikke har så mye prestisje å forsvare. Men de lar seg lett rive med, og havner gjerne i absurde situasjoner.Rolf Enger (f.1960), kritikerrost novellist og romanforfatter, var en av de første som skrev innenfor genren skitten realisme i Norge.

Enger er både en folkelig og litterær forteller, som har funnet sin helt egen stil. I denne samlingen utvalgte ... Bronsegutter.

Bækkelaget tok en overraskende 3. plass under søndagens NM stafett i Kongsberg.

RELATERTE BØKER