En midtsommernattsdrøm

En midtsommernattsdrøm - William Shakespeare | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
En midtsommernattsdrøm.pdf
ISBN
9925428337636

BESKRIVELSE

I en av Shakespeares mest kjente komedier skal Athens håndverkere fremføre et sørgespill til kong Thesevs bryllup med Hippolyta. Men underveis prøver alven Pukk ut sin trylledrikk på to unge kjærlighetspar, og dermed er forviklingene i full gang. Det antas at stykket er skrevet i 1595 eller 1596.

Manus: Michael Hoffman, basert på William Shakespeares skuespill. En midtsommernattsdrøm, den sjette boken i serien om A-gruppen, forener det beste man forbinder med Arne Dahl: stilen, karakterenes liv, den overraskende intrigen, samfunnskritikken og humoren - denne gangen med et anstrøk av magisk midtsommererotikk. EN MIDTSOMMERNATTSDRØM - En hyllest til drømmene. Det er bare å feste setebeltene og gjøre seg klar for en teatralsk syretripp av det utenomjordiske slaget. En midtsommernattsdrøm.

Forestillingen er nyskrevet og regissert av Erlend Samnøen, som tidligere kjent fra Stormen på Vibrandsøy. En midtsommernattsdrøm er, kort fortalt, en historie om en hertug som skal inngå ekteskap etter seier i krig. Men det er også en historie om fire unge som ikke helt finner ut av hvem som elsker ... En midtsommernattsdrøm av William Shakespeare.

RELATERTE BØKER