Maria og José

Maria og José - Erlend Loe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Maria og José.pdf
ISBN
3753270244300

BESKRIVELSE

José elsker Maria mer enn noe annet i hele verden. José bor i Marias øre - innerst i øregangen holder han til. Til fots kan det ta ham opptil en halv time å gå fra Marias øre og ned til hoftekammen. På sykkel knappe tre minutter. Om kvelden musiserer han foran trommehinnen. Om dagen jobber han på kroppen hennes.

Men like før eksamen ble han så liten at han måtte gi opp. Like etter forelsket han seg i Maria.

For sand kærlighed er af natur uselvisk. Det kan lyde lidt pladderromantisk, når det sådan beskrives, men måske netop fordi Loe koger alt overflødigt ud af fortællingen, og fortæller den på en lidt naiv måde, glider den ned alligevel. Vis profilene til personer som heter Jose Maria Lozada Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Jose Maria Lozada og andre du kanskje kjenner.... Nøkkelord: Maria og Josef.

RELATERTE BØKER