Språkskrinet 1

Språkskrinet 1 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Språkskrinet 1.pdf
ISBN
4117846083656

BESKRIVELSE

Språkskrinet lærerveiledninger inneholder forslag til introduksjoner til hvert oppslag, tips og ideer til gjennomgang av oppslagene. Til hvert oppslag finnes en kopieringsoriginal til oppfølging av det elevene har jobbet med. Fasit finnes til de sidene det er aktuelt. Med Språkskrinet-serien jobber elevene med ordkunnskap, språklære og skriving i én og samme bok. Hvert tema i elevboka har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter. Bøkene har en struktur som gjør det enkelt å ha en felles gjennomgang til hver ny øvelse. Språkskrinet-serien er i hovedsak ment for 1.-4.trinn.

Første oppslag fokuserer på ordkunnskap, andre oppslag har fokus på språklære, mens tredje oppslag har fokus på skriving. Ekstraoppgaver: Språkskrinet 1 s. 5.

Her tar elevene i bruk det de har jobbet med på de to foregående oppslagene. Kjøp Språkskrinet 2 fra Tanum Språkskrinet 2 tar for seg ulike temaer. Hvert tema har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter.

RELATERTE BØKER