Styrk arbeidsmiljøloven ; Baklengs inn i framtida : en tegneserie om arbeidsmiljølovens historie

Styrk arbeidsmiljøloven ; Baklengs inn i framtida : en tegneserie om arbeidsmiljølovens historie - Ingrid Wergeland, Esben S. Titland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Wergeland, Esben S. Titland
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Styrk arbeidsmiljøloven ; Baklengs inn i framtida : en tegneserie om arbeidsmiljølovens historie.pdf
ISBN
8401491794956

BESKRIVELSE

En sterk fagbevegelse har gjennom kamp og krav gjort Norge til et godt og trygt land å jobbe i, og til et av verdens mest produktive land. En av bærebjelkene i det velfungerende arbeidslivet har vært arbeidsmiljøloven. I 2015 sendte Høyre-Frp-regjeringen norsk arbeidsliv tilbake i tid. Med åpning for mer bruk av midlertidige ansettelser og uthuling av arbeidstidsbestemmelsene har tillitsvalgte mistet viktige verktøy for å sikre gode arbeidsforhold. I denne pamfletten møter du en ringevikar som ønsker seg fast jobb, en kioskmedarbeider som mistet jobben da hun ba om kontrakt, en organisasjonsmedarbeider som møter opp i lunsjen på byggeplasser for å verve medlemmer. Hva må gjøres for å sikre at arbeidsmiljøloven er moderne og passer for vår tid, slik at den også framover kan sikre en trygg arbeidshverdag for alle? I denne pamfletten får du også Piketty-tegneren Esben S. Titlands tegneserie Baklengs inn i framtida. En tegneserie om arbeidsmiljølovens historie.

1, fra Kenneth Svendsen på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre. Komiteen hadde innstilt til Odelstinget å gjøre slikt vedtak til lov.

Min side; Logg ut Logg inn; Hjem; Serier. Serier; Gå til Serier; Alle serier Baklengs inn i framtiden.

RELATERTE BØKER