Fremtidsrettet ledelse

Fremtidsrettet ledelse - Efwa Hagström | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Efwa Hagström
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Fremtidsrettet ledelse.pdf
ISBN
1464784093570

BESKRIVELSE

Fremtidsrettede ledere gjør virksomheten klar for disruptive endringer og raskt skalerende vekst i AI-æraen. Hvilke praktiske strategier gjør dere mer effektive, smidige og bærekraftige? Få innspill til og utforsk: - Hvordan eksponentielt tempo og raske skaleringsmodeller krever annerledes mindset, ledelse og måte å jobbe på - og hvordan det muliggjør enorm vekst. -Hvordan organisasjonens struktur er en bremsekloss eller katalysator for tilstrekkelig smidighet og effektivitet - og hvordan virksomheten kan transformeres til en tverrsamarbeidende og entreprenørsk organisasjon klar for skalerbar, rask vekst. - Hvordan menneskers kreative, samarbeidende og emosjonelle ferdigheter og intelligenser kan utvikles og hentes frem for å takle kompleksitet og raske endringer - og hvordan fremtidsrettet lederskap får frem det beste i mennesker.

Senter for eiendomsfag ... spesialister og rådgivere innen eiendomsutvikling, under faglig ledelse av senterets programdirektør.

0 Handlekurv I utdraget ovenfor forklarer han hva en strategisk ledelse innebærer. Du må ta ansvar og styring med de prosesser som støtter de viktigste langsiktige selskapsmålene.

RELATERTE BØKER