Regnbuelandet

Regnbuelandet - Anne-Lise Boge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Regnbuelandet.pdf
ISBN
3665208289260

BESKRIVELSE

Samuels bror kommer på overraskende besøk. Ansgar Langmo er sin bror opp av dage - på alle måter. Han stiller ubehagelige spørsmål om hva som skjedde den natten Samuel døde, og Mali blir kald av frykt. Samtidig gjør minnene om Ruths tragisk skjebne henne rasende. Ingen Langmo skal mer få gjøre Stornes-folket noe vondt.Martin Bakken er en tur hjemme i gamlelandet, og Mali inviterer ham til gårds. En kveld åpner han sitt hjerte for henne.De sto stille i skumringen, Martin med hånden hennes i sin.- Kan hende ses vi aldri igjen, sa han lavt. - Da er jeg glad for at jeg fikk se deg enda en gang. Danse med deg. Holde deg i armene mine. Det kan jeg leve lenge på. Resten av livet, om jeg må.- Jeg er lei for det, Martin. For meg er det...- For deg er det bare Håvard. Han er en heldig mann. Jeg håper han vet det.

Ansgar Langmo er sin bror opp av dage - på alle måter. Han stiller ubehagelige spørsmål ... Oppstart Be-tweens.

Han stiller ubehagelige spørsmål om hva som skjedde den natten Samuel døde, og Mali blir kald av frykt. Kjøp Regnbuelandet fra Bokklubber Samuels bror kommer på overraskende besøk. Ansgar Langmo er sin bror opp av dage - på alle måter.

RELATERTE BØKER