På tomannshånd

På tomannshånd - Craig Brown | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Craig Brown
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
På tomannshånd.pdf
ISBN
4715859337876

BESKRIVELSE

På tomannshånd. 101 merkverdige møter er en bok som ikke ligner noen annen: En glitrende litterær kjede av tilsynelatende tilfeldige hendelser, hvor vi hopper fram og tilbake i historien mens vi følger en serie av møter mellom berømtheter. Tre historiske håndtrykk er alt som skiller Rasputin fra Paul McCartney. Komikeren Craig Brown ble besatt av kjeden av virkelige møter mellom kjente personligheter, og begynte å samle på disse møtene. Resultatet er en bok som overrasket alle og ble en av de mest anerkjente bøkene året den kom ut.Craig Browns finurlige og fascinerende litterære lek spenner fra slutten av det 19. århundre til begynnelsen av det 21., fra Moskva til California, og fra Elvis Presley til Marcel Proust. Det er en bok om kjendiser og glamour. Men framfor alt er det en bok om forfengelighet og forgjengelighet, om tilfeldigheter og tristesse, om hvor små vi er i møte med tidens gang og skjebnens spill. Like friskt og fiffig som champagne - like skarpt og svart som ekte russisk kaviar. En ekte lesefest.Les utdrag fra boken:

0 ord som slutter på på tomannshånd. Hjelp oss å bli bedre.

på tomannshånd. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler på_tomannshånd Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler pa_tomannshand På tomannshånd er mange av kollegene mine enige i at presidenten er hensynsløs og uegnet. De innrømmer løgnene hans.

RELATERTE BØKER