Statsvitenskapelig leksikon

Statsvitenskapelig leksikon En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Statsvitenskapelig leksikon.pdf
ISBN
9289980223083

BESKRIVELSE

Statsvitenskap er studiet av politiske prosesser. Politisk analyse krever klare begreper brukt på en konsistent måte, og Statsvitenskapelig leksikon er derfor et nyttig oppslagsverk for studenter, forskere og forelesere innen statsvitenskap.Leksikonet vil være nyttig for alle med et aktivt forhold til det politiske liv - journalister, politikere, folk innen offentlig administrasjon og næringsliv, lærere og den interesserte allmennhet. Leksikonet ble utgitt første gang i 1997, med Øyvind Østerud (Universitetet i Oslo), Kjell Goldman (Stockholms universitet) og Mogens N. Pedersen (Syddansk Universitet) som redaktører. Oppslagsverket ble gjennomgående oppdatert og betydelig utvidet i 2008, med mange nye, korte innføringer til fagets begreper, teorier og metoder, politiske ideer, ismer og institusjoner, samt nye portretter av sentrale bidragsytere innen statsvitenskapen.

[trenger referanse] I 2009 oppsummerte han sitt internasjonale konflikter med Hva er krig?. Han har vært en av syv redaksjonsmedlemmer i Nytt Norsk Tidsskrift. Søk i vår digitale samling her! I Nettbiblioteket finner du blant annet en omfattende samling av norske bøker, aviser, bilder, tidsskrift og historiske kart. Solidaritet, I: Øyvind Østerud (red.), Statsvitenskapelig leksikon.

Statsviterkonferansen arrangeres årlig og er åpen for alle statsvitere, praktikerne innenfor faget som ønsker faglig påfyll, og de som arbeider med forskning og undervisning. Leksikon og handbøker Viktigaste ressurs som ikkje er direkte på pensumlista er Statsvitenskapelig Leksikon (Oppstilling 320.03 Sos). Digitalisert versjon av 1997 utgåva finn du her.

RELATERTE BØKER