Forvaltning og drift

Forvaltning og drift - Kari B. Finstad, Per Håvard Moe Nevland, Rune Aae | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari B. Finstad, Per Håvard Moe Nevland, Rune Aae
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Forvaltning og drift.pdf
ISBN
7905077962113

BESKRIVELSE

Boken danner sammen med nettressursen Naturbruk på nett, et helhetlig læremiddel for programfaget Forvaltning og drift på vg2 Landbruk og gartnernæring. Til hvert kapittel er det laget oppgaver.

Veien til riktige beslutninger blir enklere med Forvaltning! Forvaltning og drift - Vi i BOAS Eiendom er opptatt av effektivitet og nære relasjoner til våre kunder. Forretningsførsel.

Utvalget behandler saker av prinsipiell karakter innenfor alle tjenesteområder, men ikke saker som er av Forvaltning, drift, vedlikehold (FDV) Den ene arbeidsprosessen omhandler kommunens forvaltning av boligmassen og organisering av boligforvaltningen. Arbeidsprosessen "Valg av bolig og beboeroppfølging" handler om forvalterens arbeid med leietakere. Menneskeskapte og naturlige endringer i terrenget gjør at kart må oppdateres.

RELATERTE BØKER