Herman ; Maskeblomstfamilien : roman

Herman ; Maskeblomstfamilien : roman - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Herman ; Maskeblomstfamilien : roman.pdf
ISBN
1291256499079

BESKRIVELSE

To av Lars Saabye Christensens romaner, Herman og Maskeblomstfamilien nå samlet i én utgave.HERMAN. VINNER AV KRITIKERPRISEN På skolen er Ruby med det store røde håret, som noen påstår at det er fem fuglereder i. Hjemme er moren til Herman som arbeider i Jacobsens kolonial, og som kan le slik at Nesoddbåten går på grunn og klokka i Rådhustårnet stanser. Dessuten er hun ganske god til å kaste langt med matpakke. Faren til Herman kjører heisekran, og derfra kan han se til Amerika og enda lenger. Bestefar ligger i en himmelseng i fjerde etasje og kan ikke gå og er frisk som en fisk. Det er Herman også, helt til den dagen frisøren ber om å få snakke med moren hans.«[] en meget underholdende og leseverdig bok [] klok og innholdsrik» Knut Faldbakken, DagbladetMASKEBLOMSTFAMILIEN«Jeg hadde en god oppvekst. Far døde da jeg var tolv. Mor la seg tidlig. Jeg var enebarn.» Slik åpner Maskeblomstfamilien, et kammerspill som finner sted i de brede gatene bak Slottet, midt på sekstitallet. Fortelleren beretter om sin oppvekst, fra han er tolv til sytten, i et hjem som er en brønn av hemmeligheter, forstillelser, taushet og unnlatelsessynder.Terning 6 «Uhyggelig bra» Morten Abrahamsen, VG«Et nådeløst høydepunkt i Lars Saabye Christensens forfatterskap.»Torunn Borge, Dagsavisen

Hjemme er moren til Herman som arbeider i Jacobsens kolonial, og som kan le slik at Nesoddbåten går på grunn og klokka i Rådhustårnet stanser. Dessuten er hun ganske god til å kaste langt med matpakke ... Maskeblomstfamilien er en roman fra 2003 av Lars Saabye Christensen.Den ble filmatisert i 2009 med Maria Bonnevie i den kvinnelige hovedrollen.

2 romaner i 1. ... - Snakket du med Tjukken? spør Herman og ser på moren, for han tør nesten ikke se på faren, ...

RELATERTE BØKER