Bølle på døra

Bølle på døra - Jennifer Egan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer Egan
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Bølle på døra.pdf
ISBN
5972549960701

BESKRIVELSE

Vinner av Pulitzerprisen og National Book Critics Circle-prisen. Stjerneprodusenten Bennie Salazar er tidligere punkrocker, nå en middelaldrende mann som må ty til gullflak i kaffen for å holde potensen oppe. Sasha er den unge, kleptomane kvinnen han ansetter. Hun har små grønne piller i vesken sin og et tett forhold til psykiateren, som stadig får høre om alle de mannlige besøkene i den lille manhattanleiligheten hennes. Bølle på døra yrer av liv og av de uforglemmelige karakterene som befinner seg i kretsen av familie og venner rundt Bennie og Sasha. Romanen hopper fram og tilbake i tid, for på briljant vis å avdekke fortiden til disse menneskene. Slik gir den også et varmt og ærlig portrett av både en tid og en generasjon.

Denne anmeldelsen gjelder den engelske utgaven. A Visit from the Goon Squad slo Freedom av Jonathan Franzen og vant den svært prestisjefylte prisen for skjønnlitteratur fra National Book Critics Circle in America 2010. Bølle på døra inneholder som sagt tretten kapitler.

Slik gir den også et varmt og ærlig portrett av både en tid og en generasjon. Til toppen På norsk er boken utgitt som Bølle på døra.

RELATERTE BØKER