100 fantastiske fakta om jorda

100 fantastiske fakta om jorda - Alice James, Alex Frith, Jerome Martin, Tom Mumbray, Rose Hall | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice James, Alex Frith, Jerome Martin, Tom Mumbray, Rose Hall
DIMENSJON
8,38 MB
FILNAVN
100 fantastiske fakta om jorda.pdf
ISBN
9460056972644

BESKRIVELSE

100 spennende og fascinerende fakta om jorda, vår fantastiske og forunderlige planet! Kompliserte fakta gjøres morsomme og tilgjengelige, og vil inspirere og stimulere barna til å lære seg mer om geografi og miljøkunnskap. På hvert oppslag i boken finnes en påstand, for eksempel: - Jorda lukter mer når det har regnet. - I historiens største masseutryddelse døde 96 prosent av alle arter i havet. - Regn som er rødt som blod har falt i India. - I tilsynelatende livløse isbreer myldrer det av bittesmå organismer. - Antarktis var dekket av skog for 100 millioner år siden. - Verdens største foss ligger under havoverflaten. Hver påstand forklares med flere korte tekster og en mengde fargerike illustrasjoner.

På hvert oppslag i boka finnes en påstand, for eksempel: - Universet er så stort at vi ikke engang vet hvor stort det er. 50 utrolige fakta om jorden (infographic) Denne illustrasjonen viser 50 utrolige fakta om universet, atmosfæren, havet, hva som er under bakken, hva som er over bakken og litt om mennesket: 50 Unbelievable Facts About Earth [Infographic] by the team at Giraffe Childcare. Posted by En skattkiste av en faktabok med morsomme illustrasjoner og lettlest tekst.

Fra den internasjonale romstasjonen kan man se 15 solnedganger per dag. 100 fantastiske fakta om verdensrommet. Alex Frith, Alice James og Jerome Martin.

RELATERTE BØKER