Årsregnskapet i teori og praksis 2010

Årsregnskapet i teori og praksis 2010 - Jens-Erik Huneide, Kirsten Pedersen, Hans Robert Schwencke, Dag Olav Haugen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens-Erik Huneide, Kirsten Pedersen, Hans Robert Schwencke, Dag Olav Haugen
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Årsregnskapet i teori og praksis 2010.pdf
ISBN
2335566318937

BESKRIVELSE

Årets utgave er ajourført med alle endringene i regnskapsstandardene som er vedtatt i 2010, og andre relevante endringer innenfor regnskap, skatt og selskapsrett. Boken inneholder blant annet: Omfattende beskrivelser av regnskapsreglene for inntektsføring, vurdering av balanseposter og kravene til noteopplysninger og årsberetning.Alle sentrale skatteregler for ligning av selskapet, og veiledning ved utfylling og kontroll av ligningspapirerEgne kapitler om regnskapsreglene for små foretak og ideelle organisasjonerBeskrivelse av IFRS-reglene, reglene for forenklet IFRS og de nye reglene om IFRS for små og mellomstore foretak (SMEs), med forskjeller mot norske regnskapsregleralle endringene i regnskapsstandardene som er obligatoriske fra og med 2010 betydelig utvidet omtale av avskrivninger og vedlikehold/påkostninger av varige driftsmidler, som følge av at det nå i stor grad er krav om dekomponering av bygninger og enkelte andre driftsmidler utvidede kapitler om fusjon mellom morselskap og datterselskap og konsernfusjon eget delkapittel om NUF

Årsregnskapet i teori og praksis 2015 ... Årsregnskapet i teori og praksis 2010 . ISBN 9788205408111, 2011, Fra 50,-Kjøp Selg.

Fra 50,-Kjøp Selg. Årsregnskapet på 1-2-3 .

RELATERTE BØKER