Familiepedagogikk

Familiepedagogikk - Oddbjørn Evenshaug, Dag Hallen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddbjørn Evenshaug, Dag Hallen
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Familiepedagogikk.pdf
ISBN
5509957873736

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i familiepedagogikk og oppdragelsesteori. Forfatterne tar utgangspunkt i en familiepedagogisk modell som ligger i bunnen for hele fremstillingen. De lar foreldrene selv få komme til orde gjennom et omfattende intervjumateriale som de har innhentet blant norske foreldre. Familiepedagogikk er primært er skrevet for alle som skal drive pedagogisk virksomhet i barnehage, skole, helse- og sosialsektoren og i andre sammenhenger der en har med barn og foreldre å gjøre.

Familiepedagogikk er primært er skrevet for alle som skal drive pedagogisk virksomhet i barnehage ... Fokus på familien er et abonnementsbasert tidsskrift som utgis under modellen «grønn» åpen tilgang (open access).Det betyr at Universitetsforlaget tillater forfattere å arkivere sin artikkel i åpne institusjonelle arkiv (egenarkivering) eller på eget eller arbeidsgivers nettsted, i den versjon og det format som ble godkjent av tidsskriftets redaksjon (akseptert versjon), og etter at ... Sider i kategorien «Pedagogikk» Under vises 128 av totalt 128 sider som befinner seg i denne kategorien. Kontaktinformasjon for Familierådgivning Jan Myhrvold-Hanssen Jar, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Familiepedagogikk kapitel 1 og 2. Ingen allmenn definisjon; Forklaring; Oppdragelse i familien danner videre grunnlaget for all senere oppdragelsen og sosialisering.

Område 3 Evenshaug og Hallen: Familiepedagogikk 01.10.2008: Erling Lars Dale Auditorium 1 Georg Sverdrups hus Oppdragelse med utgangspunkt i Klaus Mollenhauer Område 3 Familiepedagogikk: oppdragelsens hva, hvordan og hvorfor Av Oddbjørn Evenshaug, Dag Hallen Forlag Ad Notam Gyldendal ISBN 9788241707063 Utgitt 1997, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Pensum/læringskrav BACHELOR I SPESIALPEDAGOGIKK / BACHELOR I PEDAGOGIKK En rekke av tekstene på litteraturlisten finnes trykt i kompendier. Familiepedagogikk.

RELATERTE BØKER