Glassrommet

Glassrommet - Simon Mawer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Mawer
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Glassrommet.pdf
ISBN
7153559858031

BESKRIVELSE

Finalist til Booker-prisen 2009. Dette er en annerledes bok om Holocaust. Handlingen i romanen er lagt til den tsjekkiske landsbygda i mellomkrigstiden. Mawer gir sansene og sansningen en helt spesiell plass og betydning i denne boka. Enten det dreier seg om landskapet, erotikken, den forbudte kjærligheten, den tillatte kjærligheten, vellevnet, faenskapen eller arkitekturen, så treffer han med en usedvanlig presisjon. Boka har fått fantastiske anmeldelser internasjonalt. "Episk storverk om et særpreget bolighus i funkisstil, og om de mennesker og virksomheter som var knyttet til huset." VG. "Uhyre velskrevet, dypt humanistisk om håp og holocaust, avgrunn og erindring." Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad.

En lamell-pergola har en rettlinjet utforming - taket består av aluminiumslameller som kan dreies. Kjøp Glassrommet fra Bokklubber Finalist til Booker-prisen 2009. Dette er en annerledes bok om Holocaust.

Mawer gir sansene og sansningen ... "Glassrommet" av Simon Mawer - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Verdal kommune Møteprotokoll Utvalg: Overskattetakstnemnda i Verdal kommune Møtested: Glassrommet, Herredshuset Verdal Dato: 24.08.2017 Tid: 08:30-10:30 Faste medlemmer som møtte: Navn Funksjon Representerer Joar Harry Aksnes Nestleder V-V Karin Irene Rekve Medlem SP-V Glassrommet er en dypt humanistisk roman, som i form demonstrerer sitt tema og anliggende.

RELATERTE BØKER