Sunt bondevett på jobben

Sunt bondevett på jobben - Amund Fjeldstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amund Fjeldstad
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Sunt bondevett på jobben.pdf
ISBN
6852291164339

BESKRIVELSE

Hvordan lykkes i jobben sin uten å gjøre ting for komplisert?Amund Fjeldstad er bondesønnen fra Ringerike som reiste ut gjorde det godt. Et stykke ut i karrieren innså han at årsaken til suksessen var det han hadde lært på gården i oppveksten: å bruke sunt bondevett. Men hva har det med moderne forretningsliv å gjøre? Mer enn vi vil tro. Hverdagen på gårdsbruket med griseslakt og gårdsturisme ga Fjeldstad en viktig ballast. Boka forteller om en entusiastisk mor som aldri så problemer, bare muligheter. Og en far som alltid sindig bygde stein på stein. Det handler om å kjenne seg selv og våge å satse på å jobbe med det du liker best og er best på. Fjeldstad sier: « ... jeg hadde lyst til å gjøre mer av det jeg fikk gjort minst av, og mindre av det jeg gjorde mest av».Forfatteren sier: «Jeg finner mye verdifullt når jeg tenker tilbake på mine røtter på Ringerike. Denne boka er for deg som søker retning i arbeidslivet og vil ha det mer moro, og som vil sove godt hver natt og lykkes i jobben». Fotografier ved Julia Marie Naglestad.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Hvordan lykkes i jobben sin uten å gjøre ting for komplisert? Amund Fjeldstad er bondesønnen fra Ringerike som reiste ut gjorde det godt.

Og en far som sindig bygde stein på stein. Det handler om å kjenne seg selv og å satse på det du liker og er best på. Sunt bondevett på jobben (Heftet) av forfatter Amund Fjeldstad.

RELATERTE BØKER