Dekken

Dekken - Ove Evald Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ove Evald Kristiansen
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Dekken.pdf
ISBN
6071573916151

BESKRIVELSE

En ramsalt fortelling fra Dekkens jordomseiling og første ti måneder til sjøs.Dekken er i dag pensjonert sjøkaptein med førti års fartstid på alle hav. Har besøkt mange havner, opplevd mange kulturer og møtt mange interessante mennesker. En livsstil til sjøs som er i ferd med å bli historie og som dekken i dag ikke ville vært foruten. Det var tøft, hardt og lærerikt. Forsakelsene var mange men det var også mye moro og vi kan minnes våre gode kammerater vi aldri glemmer. Dagens ungdom kan lese boken som et eventyr, de vil likevel ikke tro at historiene er sanne.

Vanntett og pustende regndekken med 50 gram fyll. Vanntett og ... Dekken, (av nty.), teppe til beskyttelse av hester og andre husdyr.

Mye dekken på lager og lang erfaring med passform og kvalitet på dekken. Gode priser og kort leveringstid.

RELATERTE BØKER