Kan vi fremdeles tro på Bibelen?

Kan vi fremdeles tro på Bibelen? - Bryan Ball | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bryan Ball
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Kan vi fremdeles tro på Bibelen?.pdf
ISBN
9207014126007

BESKRIVELSE

De bibelske skribenter påstår at de formidler livsviktige tanker. Men kan vi stole på ideene, historiene og forklaringene som ble nedskrevet for så mange år siden? Hvem skrev Bibelen og hvem inspirerte dem? Kan arkeologi bekrefte Bibelens troverdighet? Stemmer profetiene? Var Jesus den lovede Messias eller en galning? Spørsmålene er mange, og Bryan Ball tar oss med på en spennende reise for om mulig å besvare dem. Han starter med å spørre om det er noen grunn til å bruke tid på å forsvare Bibelens troverdighet. I en tid der mange ikke uten videre vil akseptere oppleste og vedtatte sannheter, er det viktig å belyse grunnlaget for Bibelen, en bok som nettopp sier hva som er sant og rett i samspillet mellom mennesker og i forholdet til Gud. Bryan Ball evner å formidle sine argumenter og forklaringer på en lettfattelig måte. Dette er en bok for alle som vil vite mer om verdens mest utbredte bok.

fra F. T Riktors bok «Kan en vitenskapsmann tro på Gud»? Dreiers Forlag 1958.

βιβλία biblia «bøker») er betegnelsen for de grunnleggende kanoniske skrifter i blant annet jødedommen og kristendommen, selv om den hebraiske (jødiske) bibel, også kalt Tanakh, ikke er identisk med den kristne bibel, som beskrives her.Dessuten er det innenfor kristendommen variasjoner i antallet og innholdet av Bibelens bøker. Spørsmål: Er vi fremdeles under moralloven (de ti bud)? Svar: Jeg har et utdypende svar på dette. Få også med deg undervisningen: Loven og nåden (se også videoen under) Loven, som Bibelen ofte referer til, inneholder mer en de ti bud, de er bare kjernen i loven. Der har vi det.

RELATERTE BØKER