Skoletid

Skoletid - Harriet Bjerrum Nielsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Bjerrum Nielsen
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Skoletid.pdf
ISBN
3102689020949

BESKRIVELSE

Hva gjør barna egentlig alle de timene og årene de tilbringer på skolen? I denne unike studien følger vi en skoleklasse gjennom grunnskolen fra de forventningsfulle begynner i 1.klasse og til de som bråmodne tenåringer er ferdige med ungdomstrinnet og har blikket rettet mot videregående skole, utdanning og voksenliv. Boka undersøker hva skolesituasjonen betyr for ulike elevers faglige, sosiale og personlige utvikling, og den ser på betydningen av kjønn og etnisitet i slike utviklingsprosesser. Den trekker også tråder videre til elevenes liv som unge voksne. Boka henvender seg til lærere, foreldre og forskere og vil ikke minst være svært nyttig i lærerutdanningen.

Foto: Erik Johansen. Helsemyndighetene mener det er trygt å sende barna tilbake ... Pris for RBK Fotball etter skoletid.

Siden har skolen fått midler fra Bufdir, Sparebankstiftelsen DNB og Sarpsborg kommune, slik at vi har kunnet videreføre og videreutvikle tilbudet om GRATIS aktiviteter etter skoletid for våre elever. Gratis AKS etter skoletid. Rammeplan.

RELATERTE BØKER