En modig datter

En modig datter - Renita D'Silva | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renita D'Silva
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
En modig datter.pdf
ISBN
4160951736745

BESKRIVELSE

1929: Når et lidenskapelig - og upassende - kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam. Sammen med James, ektemann og eier av en kaffeplantasje, legger hun ut på den lange reisen til sitt nye hjem i India. Når Lucy treffer på Gowri, en ung kvinne som vokter et tempel, vekkes nysgjerrigheten. Hun ønsker å finne ut mer om henne, og årsaken til at hun må leve i isolasjon, langt borte fra familien. Nåtid: Med en karriere i fritt fall og et forhold som er i ferd med å feile, flykter Kavya fra den sydende storbyen Mumbai og drar til hjembyen. Her får hun høre om et gammelt tempel som er blitt funnet i en landsby i nærheten, og som inneholder brev som skildrer en tragisk historie - skrevet av en ung kvinne ved navn Gowri. Etter hvert nøstes historien om Gowri og Lucy opp, og Kavya begynner å forstå de fryktelige ofrene som ble gjort, og hvilken avgjørelse de to kvinnene tok som forandret livet deres for alltid.

«Du gjør meg forferdelig bedrøvet. Jeg har gitt Jehova et løfte, og jeg kan ikke ta det tilbake.» Da Jeftas datter får vite hva han har lovt, blir hun først lei seg hun også, for det betyr at hun blir nødt til å reise fra faren sin og vennene sine. Om en prinsesse som selv vil bestemme over livet sitt.

1929: Når et lidenskapelig - og upassende - kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam. Kjøp En modig datter fra Bokklubber 1929: Når et lidenskapelig - og upassende - kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam. Sammen med James, ektemann og eier av en kaffeplantasje, legger hun ut på den lange reisen til sitt nye hjem i India. Kjøp En modig datter fra Bokklubber 1929: Når et lidenskapelig - og upassende - kjærlighetsforhold blir avslørt, velger Lucy fornuftsekteskap i stedet for et liv i skam.

RELATERTE BØKER