Ateistisk andaktsbok

Ateistisk andaktsbok - Leif Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Andersen
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Ateistisk andaktsbok.pdf
ISBN
4197531133910

BESKRIVELSE

Forfatteren tar opp tema rundt ateisme og Guds eksistens. Han sammenligner kristendommen og ateismen og hevder at de nødvendigvis ikke trenger å være dødsfiender.

Særligt kom ordet i tiden omkring det 5. århundrede f.v.t.

Begrepet ateisme spenner fra å ikke tro på en eller flere guder til å ta aktiv avstand fra enhver form for tro på det guddommelige. Tror du på Gud, men lever som om alt er opp til deg selv? Denne ærlige og treffsikre øyeåpneren av en bok kan fort bli en klassiker med sin innsikt i hvordan folk som tror på Gud, kan leve som om Han ikke finnes. Andaktsbok er en bok som inneholder andakter, korte tekster som oftest basert på avsnitt fra Bibelen.Tekstene er beregnet til personlig oppbyggelse.Som regel vil en andaktsbok ha andakter for et helt år, men den kan også være for spesielle perioder av et år, for eksempel andakter for advent eller fastetiden.Målgruppen kan variere. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med to millioner brukere i måneden og 300 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling. For ei stund sia kom jeg til å bla i ei bok med en merkelig tittel: «Ateistisk andaktsbok».

RELATERTE BØKER