Breiavatnet

Breiavatnet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Breiavatnet.pdf
ISBN
2108322289817

BESKRIVELSE

"I begynnelsen var Breiavatnet". Slik kunne vi startet dersom vi skulle skrive Stavangers historie. Til vannet knytter det seg utallige mysterier. Med utgangspunkt i noen av disse mysteriene, er denne boken et bidrag til å forstå Stavanger. Byens historie kan skrives med Breiavatnet som utgangspunkt. Denne boken er satt sammen av flere artikler skrevet av forfattere med ulik bakgrunn. Her får vi blant annet glimt av byens sosialhistorie, lokalhistorie, et mulig sjøuhyre og ulike tradisjoner knyttet til vannet. "Jeg er aldrig hjemme andre Steder end midt i Bredevandet." Slik uttrykte den kjente Stavanger-forfatteren Alexander Kielland sin kjærlighet til vannet som ligger midt i Stavanger sentrum. Alle som bor i Stavanger har et forhold til Breiavatnet. Mange av oss tenker ikke så mye over vannet når vi haster forbi det. Byvatnet er en så selvsagt del av Stavanger at vi ikke kan tenke oss byen uten. Etter å ha lest denne boken vil ingen være i tvil om hvilken unik og litt mystisk skatt som er byens hjerte.

This hotel is beyond my expectation, everything is perfect and you can also get free coffee on the first floor, and gym on the top floor. Thon Hotel Maritim ligger midt i hjertet av Stavanger sentrum med en nydelig utsikt over Breiavatnet. Bestill på thonhotels.no for garantert lavest pris. En kvinne på 66 år som fredag kveld ble funnet livløs i Breiavatnet i Stavanger, døde lørdag kveld.

Utsikten fra Tante Emmas Hus Åpent mandag-fredag klokken 11.00-15.00 lørdag klokken 11.00-14.00. Meny.

RELATERTE BØKER