Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet

Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet - Svein Arne Jessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Arne Jessen
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet.pdf
ISBN
1693008731693

BESKRIVELSE

Bokens hovedtemaer er forarbeid og planlegging av prosjekter, organisering og styring av prosjekter, samt prosjektledelse generelt.3. utgaven er grundig oppdatert. Kapittelstrukturen er noe endret fra forrige utgave og det er tatt med noen nye emner som er svært aktuelle i moderne prosjektarbeid. Boken er lagt opp for undervisning på bachelor- og masternivå, men egner seg også godt for konsulenter og praktikere i nærings- og organisasjonslivet.Svein Arne Jessen var cand.real. og hadde en doktorgrad i prosjektledelse fra University of Southern California, USA og Henley, UK. Jessen hadde både erfaring fra EDB-bransjen og transportforskning, samt erfaring som bedriftsrådgiver og daglig leder av norske og internasjonale bedrifter. Han var i en årrekke professor ved Handelshøyskolen BI og underviste også ved universiteter i Asia (Kina) og Europa (Frankrike og England). Professor Jessen har også skrevet bøkene «Konsekvensanalyser i praktisk prosjektarbeid» (Universitetsforlaget, 2000), «Business by Projects» (Universitetsforlaget, 2002) og «Prosjektledelse trinn for trinn» (Universitetsforlaget, 2008).

Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet. 3 utg.

Format: Heftet (myke permer) Helt ny. Nettpris: 529,-. Bokens hovedtemaer er forarbeid og planlegging av prosjekter, organisering og styring av prosjekter, samt prosjektledelse generelt.3.

RELATERTE BØKER