Mikroøkonomi i korte trekk

Mikroøkonomi i korte trekk - Terje Synnestvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Synnestvedt
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Mikroøkonomi i korte trekk.pdf
ISBN
7318933134489

BESKRIVELSE

fleste innføringskurs i mikroøkonomi på høyskole- og universitetsnivå. Boken er ikke en selvstendig lærebok i mikroøkonomi, men er ment å være etsupplement til pensumlitteraturen. Formålet her er å løfte frem og poengtere de mest sentrale sammenhengene innenfor elementær mikroøkonomi. Disse sammenhengene konkretiseres ved hjelp av enkle talleksempler og grafiske fremstillinger.De fleste kurs i mikroøkonomi på dette nivå fordrer et visst minimum av matematiske ferdigheter. Det er ikke så mye som skal til, men for ordens skyld er det lagt inn et innledningskapittel som går gjennom litt teknisk bakgrunnskunnskap.

Boken er ikke en selvstendig lærebok i mikroøkonomi, men er ment å være et supplement til pensumlitteraturen. Mikroøkonomi i korte trekk. Zigma forlag.

Over 200000 ansatte berøres. Aftenposten viser deg bakgrunnen for reformen, hvordan den vil påvirke deg og hvorfor reformen er kontroversiell. Blomstrende kort - og andre kreative ideer last ned PDF Gitte Schou Hansen.

RELATERTE BØKER