Ishavspirater

Ishavspirater - Frida Nilsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Nilsson
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Ishavspirater.pdf
ISBN
4421115709579

BESKRIVELSE

En liten jente står opp mot de fryktede Ishavspiratene for å redde søsteren sin.Den dagen piraten Hvithode kidnapper lillesøsteren til Siri, får han en fiende han ikke hadde regnet med. Siri gjør det som ingen andre har turt før henne. Hun legger ut på tur for å finne øya til Hvithode, til tross for at hun er livredd. For hvor redd er vel ikke lillesøsteren, ensom og alene med ishavpiratene?

129 kr . Legg i handlekurven Prøv 2 uker gratis* *Denne lydboka er tilgjengelig for strømming for deg som er Fabel-abonnent.

Selv en erfaren leser holder pusten for å finne ut hva som har skjedd med ... «Ishavspirater» blir en spenningshistorie om ondskap og mot, om svik og ansvar. Boken er illustrert av Alexander Jansson.

RELATERTE BØKER