Lang tids reise

Lang tids reise - Jan Mehlum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Lang tids reise.pdf
ISBN
9587170226335

BESKRIVELSE

mai 1506) var opprinnelig en italiensk oppdagelsesreisende og handelsmann.Han var mest sannsynlig fra Genova i Italia, og navnet hans er Cristoforo Colombo på italiensk (Columbus er en latinsk variant av Colombo) og ... La drømmen om et verdenscruise gå i oppfyllelse! På et verdenscruise får du oppleve mange og varierte destinasjoner på èn og samme reise - og du pakker bare ut av kofferten en gang. Du slipper å bytte hotell eller bruke tid på flyplasser, og kan heller bruke tiden din på eksotiske opplevelser jorden rundt. Utgifter til reise og overnatting ved forsinket ankomst.

En rekke science fiction-forfattere har brukt tidsreise-temaet, blant de mest kjente er Poul Anderson ... En lang reise kan gi gode opplevelser og minner for livet. Men eventyrlyst er ikke det samme som å risikere helse, eiendeler og personlig økonomi.

RELATERTE BØKER