Multi 1b, 2. utgave

Multi 1b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Multi 1b, 2. utgave.pdf
ISBN
4645304408438

BESKRIVELSE

Multi 2. utgave gir en jevnere og bedre progresjon i arbeidet med tall og regning de første årene. Sidetallet er øket fra 96 til 144 sider, og stoffet er nå fordelt på to grunnbøker.På 1. trinn har vi lagt inn mer arbeid med- tallene opp til 10 - telling og tallforståelse opp til 20.- utvikling av faktakunnskap og enkle regnestrategier- addisjon og subtraksjon- aktiviteter utenfor elevbøkene. Disse er beskrevet i en fyldigere Lærerens bok.Merk at boken kan bestilles, men den vil ikke bli sendt ut før i begynnelsen av desember..

Elevene kan arbeide på samme oppgave, men på ulike nivå. Kjøp Multi 1b, 2. utgåve fra Bokklubber Verket knytter sammen teori og aktiviteter.

Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som en naturlig utvidelse av fagstoffet. Elevene kan arbeide på samme oppgave, men på ulike nivå. Betegnelse: Verket knytter sammen teori og aktiviteter.

RELATERTE BØKER