Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert

Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert - Randi Sundby, Anne Nielsen, Marit Rasmussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Sundby, Anne Nielsen, Marit Rasmussen
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Hjerteprogrammet. Sosial kompetanse i barnehagen. 1 magnettavle med bilder. 9 illustrerte samtalekort. 1 veiledning. Emballert i plastkoffert.pdf
ISBN
8331315167717

BESKRIVELSE

Hjerteprogrammet har sitt utgangspunkt i barnehagekjeden Læringsverkstedet, hvor man i flere år har arbeidet strukturert og systematisk med sosial kompetanse som tema.Dette er et konkret og praktisk opplegg, laget for å kunne passe rett inn i barnehagens planer og arbeid.Med utgangspunkt i små hverdagshistorier om barna Mats og Mille, faste samlinger her kalt Hjertesamlinger, og en hel "ide-bank" med aktiviteter, får barna konkrete rammer og målsettinger å knytte opplevelser og erfaringer til.I Hjerteprogrammet er sosial kompetanse delt inn i tre hovedtema, eller hjertelag, og ni undertema. Aktiviteter er inndelt i kategorier og skaper en systematisk oppbygning fra det enkle til det mer komplekse: JEG ? DU ? VI.Hjerteprogrammet består av: Ni illustrerte samtalekort med en historie, forslag til en Hjertesamling, og aktiviteter. En magnettavle med bilder, en høytlesningsbok med flere historier og en veiledning til praktisk bruk.

Emballert i plastkoffert fra Norske serier Hjerteprogrammet har sitt utgangspunkt i barnehagekjeden Læringsverkstedet, hvor man i flere år har arbeidet strukturert og systematisk med sosial kompetanse som tema. Dette er et konkret og praktisk opplegg, laget for å kunne ... Hjerteprogrammet.

80). «Sosial kompetanse og sosiale ferdigheter er Vi i Rødlandsmyrå barnehage ser på sosial kompetanse som en av de viktigste egenskapene et menneske kan ha.

RELATERTE BØKER