I fangenskap

I fangenskap - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
I fangenskap.pdf
ISBN
2464602179681

BESKRIVELSE

De finner Varg i skogen, og ved siden av ulven er det blodspor. Men Amalie, som er barntung, er sporløst forsvunnet. Ola og flere tjenestemenn går manngard i Finnskogen i mange dager uten hell. Det er Anjalan som har bortført henne. Denne gangen har han lagt store planer for seg selv og Amalie ... Det var ingen som hadde hørt henne skrike. I det samme flyttet Anjalan hånden og trakk henne inntil seg. Det gjorde så vondt i brystet at hun skrek til. Det flimret for øynene hennes. Brutalt rev han av henne kjolen. Amalie var fullstendig hjelpeløs i det harde grepet hans.

Dei blei ofte haldne i fangenskap under dårlege tilhøve i konsentrasjonsleirar og tukthus i Tyskland. FANGENSKAP: Amerikanske Caitlan Coleman og canadiske Joshua Boyle ble bortført av Taliban under en reise til Afghanistan i 2012. Her er de sammen med to av sine barn. Boken består av hovedpersonens egen beretning, slik han skrev den ned i perioden 1945-1986, samt av brev og fotografier.

Boken oppsummerer bakgrunnen for fengslingene, som den arrestertes navn, tittel, fødselsdato, arrestdato, fengselets navn, fangenummer, evt. militær grad og tittel, samt tidspunkt for dødsfall/henrettelse.

RELATERTE BØKER