1.-7. trinn

1.-7. trinn - Lars Helle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Helle
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
1.-7. trinn.pdf
ISBN
2065610089918

BESKRIVELSE

1-7-boka speiler det faktum at barn fra 1. til 7. trinn i grunnskolen gjennomgår en fantastisk utvikling og går fra å være små barn til å bli store barn. I dag vet vi mye om grunnleggende leseopplæring og grunnleggende ferdigheter. Det preger hverdagen til barna i småskolen på en ny måte. Samtidig vet vi at behovet for trivsel, omsorg og nærhet preger disse barna. På mellomtrinnet, som også ble behandlet i 5-10-boka, er det andre utfordringer som gjelder. Barna står rett foran tenårene, og skolefagene trer mye tydeligere fram. Dette har Lars Helle klart å fange på sitt sedvanlige vis, med en kombinasjon av faglig tyngde, treffsikre eksempler og et leservennlig språk.

Bræin sier det i utdanningsdebatten i dag er stor oppmerksomhet om hvordan man skal skaffe flere lærere, og da særlig til 1.-7.-trinn. I I 2017 var det en underdekning av grunnskolelærere på 1000 årsverk.

trinn gir deg tittelen lektor. Samlinger I den samlingsbaserte grunnskolelærerutdanninga vil det være fellessamlinger på studiested Mo i Rana. Grunnskolelærerutdanning 1-7 er et tilbud til studenter som ønsker å bli lærere på grunnskolens 1.-7.

RELATERTE BØKER