En vei fra frykt til trygghet

En vei fra frykt til trygghet - Gunvor Rekstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunvor Rekstad
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
En vei fra frykt til trygghet.pdf
ISBN
4357856443857

BESKRIVELSE

Usikker og engstelig kan de fleste av oss være til tider. Men noen strever mer enn andre. Vi vil så gjerne være både flinke og snille så vi selv og andre blir fornøyd. Men hvordan skal vi greie det, hele tiden? Vi har latt oss lure! Det er ikke det jeg gjør og hva andre mennesker mener om meg, som gir meg verdi. Nei, Gud har en bedre vei. Mitt anliggende er å dele med deg av godheten jeg selv har fått ta imot og blitt styrket av. Du inviteres med på veien jeg har gått fra frykt til trygghet - så langt jeg er kommet.

Og det handler om å fornye dine tanker til hva som er sant.Den første sannheten du trenger å fornye dine ... Frykt er en skummel følgesvenn når forankringen uteblir. Da står panikken klar for å ta over roret.

Som kristne er vi kalt til å elske vår neste. Om han så dreper oss, elsker vi.

RELATERTE BØKER