Høstlandskap i Havana

Høstlandskap i Havana - Leonardo Padura | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leonardo Padura
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Høstlandskap i Havana.pdf
ISBN
6321470831757

BESKRIVELSE

Det ille tilredte liket av den høytstående, nylig avhoppede, diplomaten Miguel Forcade blir funnet skyldt i land på en av Cubas strender. Etterforsker Mario Conde tar saken med håp om å få godkjent sitt avskjedsbrev dersom han klarer å oppklare mordet. Som et bakteppe står statlig korrupsjon, revolusjonens brudte løfter og det anstrengte forholdet mellom de som flyktet og de som ble igjen på øya under Castro-regimet. Paduras mesterlige prosa og hans sans for detaljer fremkaller et Havana som millioner av turister har blitt kjent med: smuldrende arkitektur, avskallende maling og pulserende, forherdet sensualitet under den tropiske solen.Dette er den fjerde boken i Leonardo Paduras Havana-kvartett om den beryktede etterforskeren Mario Conde. Tidligere utgitt på norsk er Vinter i Havana, Storm i Havana og Maskespill i Havana. Bøkene kan leses frittstående.

Rask levering. Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel.

Havanna ligger nordvest på Cuba og grenser til Floridastredet i nord og provinsen La Habana i ... Havanna er hovedstad i Cuba og største by i Karibia. Byen ligger på Cubas nordkyst og hadde 2 106 146 innbyggere i 2012.

RELATERTE BØKER