Ekspertise

Ekspertise Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Ekspertise.pdf
ISBN
4950429181283

BESKRIVELSE

For å bli ekspert innenfor et område, enten det handler om praktiske ferdigheter, idrett, kunst eller kunnskap, er øving av stor betydning. Man trenger store mengder med øving og erfaring, men det i seg selv er ikke tilstrekkelig for å bli ekspert på et felt. Dette er et tema det finnes lite faglitteratur om. Denne boka tar for seg viktige faktorer for utvikling av ekspertkompetanse. Den omhandler læring, motivasjon, sosiale faktorer, utvikling, talent, motorikk og improvisasjon. Forfatterne drar veksler på psykologisk, pedagogisk og biologisk forskning. Boka inneholder også tekster skrevet av ekspertutøvere på ulike områder, hvor de beskriver hva som har vært viktige faktorer i deres utvikling. Boka retter seg mot bachelor- og masterstudenter innen pedagogikk, psykologi, idrett og lærerutdanning, men også andre fag der ferdighetsutvikling er sentralt.

Med sin blanding av kundeforståelse, ansvarlighet og sterkt motiverte medarbeidere fremstår Eberspächer som en helt spesiell partner med omfattende ekspertise på klimasystemer. Som del av det globale Eberspächer-konsernet er vi alltid der når du har behov for dine spesifikke tjenester fra oss.

Dersom bildet eller gjenstanden legges ut for salg hos oss, refunderer vi hele eller deler av taksthonoraret. Finn ekspertise - fra havrom til verdensrom SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. Våre 2000 medarbeidere leverer innovasjon, anvendt forskning, teknologiutvikling, kunnskap og løsninger for store og små kunder over hele verden. Konsulentfirmaet Elden AS tilbyr rådgiving, problemløsing og ekspertise knyttet til fagområdene grunnerverv, rettighetssikring, geomatikk, arealbruk, fast eiendoms rettsforhold og landskapsarkitektur. Da er Eberspächer partneren for deg.

RELATERTE BØKER