Å se seg spørrende omkring

Å se seg spørrende omkring - Inga Bostad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inga Bostad
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Å se seg spørrende omkring.pdf
ISBN
9589684694941

BESKRIVELSE

Hvordan skape et undersøkende klasserom? Hva kan filosofien bidra med for å få en dypere forståelse av engasjement og undring - og hva slags frihet kan skape kunnskapstørst og selvrefleksjon? I Å se seg spørrende omkring går forfatteren inn i noen grunnleggende pedagogisk-filosofiske spørsmål knyttet til frihet og ansvar i skole og utdanning. I tillegg til å presentere utvalgte filosofiske perspektiver på spørsmålene, introduserer hun en ny pedagogisk filosofi der hun tar til orde for flere og bedre spørsmål - og færre svar. Hun viser hvordan dette kan være et fruktbart utgangspunkt for å snakke om utdanning og undervisning, først og fremst fordi det innebærer å tilrettelegge for en nysgjerrig, åpen og undersøkende skole.

Er det lov å se fram til sin egen død? Ja, det er lov å se fram til sin egen død. Det er naturlig i noen situasjoner å se fram til å dø.

risikerer man å miste evnen til å se alternative forklaringer. Se lesernes egne bilder fra årets 17. mai-feiring rundt omkring i Agder. se spørrende på en se spørrende på en: se spørrende på en se spørrende på en // som adverb: se spørrende på en se spørrende på en: se spørrende på en se spørrende på en // brukt for å understreke noe: ...

RELATERTE BØKER