Knuste drømmer

Knuste drømmer - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Knuste drømmer.pdf
ISBN
2030832235467

BESKRIVELSE

Nikolai har havnet i en situasjon han ikke har kontroll over, og det kan raskt bli svært alvorlig.Marina er fortvilet over tante Stinas stahet og egoisme, men kan kjærligheten seire likevel?Tårene rant i strie strømmer nå, og hun skulle til å sette seg opp i salen da han kom løpende.«Hva gjør du her?» sa han lavt.Hun snudde seg mot ham. «Jeg kom for å se deg, Karolius, men du er visst opptatt på annet hold.» «En leseopplevelse,» Gro Kåsmoli, bokelsker

Hopp til navigering Hopp til søk. Hun sitter i glasshus, med krystallklare tanker visjoner om lykke, en drøm falt i grus.

Til uken starter jakten på vårt neste Idol. Hva er det som gjør at tusenvis av unge mennesker ukritisk kaster seg inn i kampen om stjernestatus? Publisert: Publisert: 6.

RELATERTE BØKER