Lekens muligheter

Lekens muligheter - Gunilla Lindqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Lindqvist
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Lekens muligheter.pdf
ISBN
7544136493159

BESKRIVELSE

Boken viser lekens magiske muligheter for både barn og voksne. Gjennom å sette de skapende områdene i sentrum og ved å la leken samspille med ulike kulturformer, skaper pedagogikken nye muligheter for å utvikle lekens rolle i barnehage og skole. Forfatteren redegjør for de grunnleggende ideene bak en lekepedagogisk arbeidsmåte og gir mengder av inspirerende eksempler på ulike leketema for barnehagen og småskolen. Hun beskriver også utførlig hvordan synet på lek har forandret seg gjennom årene. Boken er tilpasset grunnutdanning og videreutdanning av førskolelærere og grunnskolelærere. Den er spesielt egnet for studier i drama, barnelitteratur og 6-10 års pedagogikken.

Publisert 19.09.2017 — OsloMet - storbyuniversitetet Hun ønsker å vise hvordan voksne kan beskytte, bekrefte og ... og ved å beskytte, bekrefte og berike leken kan barna få de beste muligheter til å oppleve seg som en del av fellesskapet. Kjøp Lekens muligheter fra Bokklubber Boken viser lekens magiske muligheter for både barn og voksne.

Barnehagen skal inspirere til og gi rom for ulike typer lek både ute ... Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark.no.

RELATERTE BØKER