Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger

Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger - Sverre Blandhol | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Blandhol
DIMENSJON
3,8 MB
FILNAVN
Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger.pdf
ISBN
6334124593945

BESKRIVELSE

«Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger» handler om inngåelse av avtaler med økonomisk formål og håndteringen av konflikter som kan oppstå, enten det gjelder byggeprosjekter, anskaffelser eller økonomisk samarbeid. I slike forhandlinger er det sentralt å kunne analysere og håndtere risiko. Du må også klare å skape verdifulle og holdbare løsninger i en forhandlingsprosess, for å ivareta relasjoner og ta andre relevante hensyn. Boken henvender seg spesielt til jurister og andre som opptrer som rådgivere, representanter eller meklere. Boken er rikt illustrert med praktiske eksempler. Den er pedagogisk oppbygget med utheving av sentrale begreper og utstyrt med sjekklister og repetisjonsspørsmål. Det gjør boken meget godt egnet både for deg som ønsker å bli bedre til å forhandle, og som fagbok på høyskole- eller universitetsnivå.

14 ... Ofte vil dette gi hurtigere, billigere og bedre løsninger for partene. Under fagområdet "Alternativ tvisteløsning" vil vi nå samle våre kurs om mekling, voldgift og andre tvisteløsningsmekanismer.

Av. Kjetil Sander, ansvarlig redaktør-24/08/2019.

RELATERTE BØKER