Nye Kontekst 8-10

Nye Kontekst 8-10 - Kathinka Blichfeldt, Tor Gunnar Heggem | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathinka Blichfeldt, Tor Gunnar Heggem
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Nye Kontekst 8-10.pdf
ISBN
2207409715938

BESKRIVELSE

Nye Kontekst Lærerens bok følger Basisboka kurs for kurs, og er et praktisk og oversiktlig verktøy for læreren. Boka inneholder forslag til progresjon fra 8.-10. trinn, konkrete undervisningstips og forslag til differensiering. Kopioriginaler, ekstra tekster og oppgaver er tilgjengelig på fagnettstedet. Boka kommer til lager primo august 2014.

Tekstsamlingen er delt inn i tre deler: saktekster, skjønnlitteratur og klassiske tekster. Størsteparten av tekstene er fra etter 2010, og tekstene er hentet fra både norsk og utenlandsk litteratur. Nye Troms arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Nye Kontekst Nynorsk - som sidemål er beregnet for bokmålselever som skal lære nynorsk. Mange ulike typer tekster og oppgaver gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk- og tekstoppgaver. Nye Kontekst 8-10, Tekster 4, Smartbok.

RELATERTE BØKER