Vikingenes ukjente verden

Vikingenes ukjente verden - Else Christensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Christensen
DIMENSJON
5,49 MB
FILNAVN
Vikingenes ukjente verden.pdf
ISBN
8499225676251

BESKRIVELSE

De siste 50 årene har gitt store gjennombrudd i kartleggingen og forståelsen av livet i Skandinavia under vikingtiden. Arkeologer og historikere har analysert alt fra gamle stolpehull til tusen år gamle druesteiner i arbeidet med å finne sannheten om hvordan vikingene levde. Møysommelig og nidkjært arbeid er helt nødvendig fordi vikingene selv ikke skrev ned datidens begivenheter. Vi kjenner historien bare fra munkenes overdrevne plyndringsberetninger og heltekvadene fra sagaene. Med en god porsjon tålmodighet og moderne teknologi blir de ukjente brikkene i puslespillet nå gradvis identifisert. Forskerne har kommet langt, men selv om vi vet mer om livet i vikingtiden enn før, er det fortsatt uavklarte spørsmål. Bildet av tilværelsen i Skandinavia på denne tiden er ennå ikke fullstendig, og spørsmålene er mange. Bli nærmere kjent med «Vikingenes ukjente verden» - vi håper at boken vil gi noen svar.

Odin sendte dem ut hver morgen for at de skulle komme tilbake og fortelle ham alt som skjedde i verden den dagen. Odin bodde i Valhall. Vikingenes ukjente verden.

De seilte over større avstander enn noen andre i sin samtid. Dette skyldtes både de enestående vikingskipene, og vikingenes dyktighet som sjøfolk og navigatører. Holms Vikingenes Verden AS.

RELATERTE BØKER