Filosofisk drøfting

Filosofisk drøfting - Jørgen Sandemose | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Sandemose
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Filosofisk drøfting.pdf
ISBN
3908270829379

BESKRIVELSE

Boken er ment som en fordypelse og veiledning i Exphil 03 ved Universitetet i Oslo. Stoffet dekker pensumartikler innenfor Exphil 1 og 2. Forfatteren gjennomgår og gir idéhistoriske og filosofihistoriske kommentarer til pensumtekster av klassiske filosofer fra Platon til Kant, og pensumtekster av moderne etikere. Den primære hensikten med boken er å gi støtte til essayskriving, og å stimulere til selvstendig drøfting av tekstene.

Stoffet dekker pensumartikler innenfor Exphil 1 og 2. Forfatteren gjennomgår og gir idéhistoriske og filosofihistoriske kommentarer til pensumtekster av klassiske filosofer fra Platon til Kant, og pensumtekster av moderne etikere. den globaliserte kontekst - en filosofisk drøfting av risiko i nordområdene.

Jørgen Sandemose. Boken er ment som en fordypelse og veiledning i Exphil 03 ved Universitetet i Oslo.

RELATERTE BØKER